Matrassen

hospitaalmatrassen

INDEX-HOME

Truckmatrassen

info/bestellen

Historie

Matrashoezen

Galemaschool

Seniorenmatrassen

Kwaliteitsgarantie

 

Kindermatrasjes

Chauffeurs

Anti-Condensmat

 

Op maat gemaakte matrassen voor alle vrachtwagens.  

Chauffeurs opgelet !!!!   U weet wat het is: lange dagen maken, urenlang geconcentreerd achter het stuur, de bijna dagelijks gevaarlijke verkeerssituaties, verantwoordelijk voor truck en lading in zowel binnen- als buitenland, kortom, het uitoefenen van uw beroep. U weet ook hoe belangrijk het is om elke dag (of nacht) uitgeslapen achter het stuur te zitten. Een goede nachtrust, dat wil zeggen een diepe, rustgevende slaap, zorgt ervoor dat u fris en monter aan elke nieuwe dag (of nacht) kunt beginnen. En dat is wel zo prettig, voor u en de mensen in het verkeer om u heen. Is het dan niet vreemd dat het er in de meeste slaapcabines op lijkt dat de matrassen als een soort 'sluitpost op de begroting' fungeren? Vaak zijn ze nauwelijks 10 cm dik en voldoen ze absoluut niet aan de normen voor een goed matras: voldoende dikte (minimaal 18 cm), goede ventilatie, een bepaalde mate van conformiteit (aanpassing aan de lichaamsvorm) en ondersteuning. Deze eigenschappen zijn noodzakelijk omdat een lichaam in ruste veel kwetsbaarder is dan wanneer het bij bewustzijn is. Als u slaapt functioneert uw lichaam minder snel: uw hartslag is langzamer, de bloeddoorstroming minder en uw spieren verslappen. U kunt zich voorstellen dat de invloed van een slecht ondersteunend of te dun matras dan erg groot is; het lichaam heeft immers veel minder weerstand en u wordt 'geradbraakt' wakker. Dat kan gelukkig anders !

Bij Slaapman B.V. maken we al meer dan 60 jaar kwaliteitsmatrassen en sinds een aantal jaren zijn we gespecialiseerd in het produceren van matrassen voor vrachtwagencabines die voldoen aan alle eigenschappen van een goed bed. Het maakt niet uit welke grootte, vorm, dikte of schuimsoort u kiest, alles kan gemaakt worden. Matrassen voor o.a. de Mercedes Actros, Volvo FH, Daf95 XF en Scania.Topliner zitten al in ons assortiment, maar u bent welkom met welk ander merk dan ook. Onze levertijden zijn kort, meestal niet langer dan twee weken. Vraag nu vrijblijvend uw offerte/prijsopgave aan telf: 0314663157  e-mail info@slaapman.nl 

Ge´nteresseerd? Wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw vrachtwagen. Of praat er over op het bedrijf waar u werkt en laat uw baas informeren naar onze voordelige inkoopprijzen. Ook voor bijpassende matrasbeschermers, moltons en hoeslakens kan gezorgd worden. Wat ons betreft hoeft u geen nacht meer wakker te liggen!

Slaapman truckmatrassen op maat gemaakt

*Alle maten en vormen mogelijk voor alle merken!
*Eigen fabricage, scherpe prijzen en korte levertijden!
*Reparatie of vernieuwen van matrastijken!
*Ons bedrijf ligt aan de A3 Arnhem - Oberhausen!
*Open maandag t/m zaterdag eventueel ook op afspraak!