Matrassen

hospitaalmatrassen

INDEX-HOME

Truckmatrassen

info/bestellen

Historie

Matrashoezen

Galemaschool

Seniorenmatrassen

Kwaliteitsgarantie

 

Kindermatrasjes

Chauffeurs

Anti-Condensmat

 

Wij produceren sinds 1939 matrassen en zijn vanaf 1980 specialist in truckmatrassen, met een zeer hoge drukverdelende werking. Rechtstreekse levering aan bedrijven en chauffeurs. Wij werken geheel zelfstandig en zonder tussenpersonen, waardoor wij de laagste prijzen kunnen hanteren voor ieders budget. De beste matrassen voor chauffeurs met rugklachten

Slaapman bezorgservice

13-02-2021 Hallo Slaapman op aanraden van collega wil ik graag bij jullie een zelfde matras bestellen voor: Scania R480.  Graag met spoed. Ga a.s. maandag lange rit maken start om 6.30 uur vanaf de zaak Van Heyningen Transport BV Hoek van Holland. Is het mogelijk om ons dan onderweg te treffen en de matras af te leveren? Voorstel: Om 9.15uur A73  afslag Haps 5. af Ga dan richting St Hubert we zien ons dan bij Greenpoint Haps Oeffeltse.

17-02-2021 Joseph: Goedemorgen hoe heb je geslapen op je nieuwe matras? Goede middag sorry dat ik wat later reageer maar ik was aan het rijden .Ik heb prima geslapen echt een hele grote verbetering nogmaals bedankt voor het brengen. Als bijlage enkele foto,s en filmpje dan zie je hoe een uitgeslapen chauffeur Europa rondrijd.